Een baan op de KSE?

De Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur is een school met ongeveer 2450 leerlingen.Het geven van kwalitatief goed, inspirerend en uitdagend onderwijs beschouwen wij als onze belangrijkste opdracht. Onderwijs dat er toe bijdraagt dat leerlingen hun kwaliteiten erkennen en zich ontwikkelen op het terrein van kennis en vaardigheden met als doel het behalen van het diploma vmbo-t, havo of vwo. Daarnaast stimuleert de KSE de leerlingen om zich ook op sociaal, creatief, cultureel en sportief gebied te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn een belangrijke kracht van de school. De indeling van ons goed geoutilleerde gebouw in leshuizen draagt daar zeker toe bij. Omdat samen werken en samen leren alleen kan plaatsvinden in een positieve sfeer, streeft de KSE er naar een plezierige, levendige en moderne school te zijn waarin iedereen zich veilig voelt.

Onze school stelt veel in het werk om nieuwe collega’s zich snel thuis te laten voelen. Zij krijgen dan ook een begeleidingsprogramma aangeboden, dat kan bestaan uit voorlichtingsbijeenkomsten, individuele gesprekken, coaching en intervisie.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan in het menu hiernaast voor meer informatie over wat we te bieden hebben en welke collega’s we zoeken.

Uw open sollicitatie is van harte welkom. U kunt deze richten aan de rector,
per email: personeelszaken@k-s-e.nl.