post

Hieronder een paar redenen waarom het beter is om kabeljauw visolie supplementen in te nemen dan normale visolie…

Het is minder gevaarlijk dan de synthetische spullen

Maar synthetische vitaminen zijn niet de enige zorg. De vitaminen A en D die in de warmte behandelde olie achterblijven, zijn in verband gebracht met hart- en vaatziekten. De niveaus van vitamine A zijn veel te hoog en kunnen de vitamine D daadwerkelijk blokkeren en kunnen de expressie van vitamine D afhankelijke genen in ons DNA blokkeren. Bij mensen met een vitamine D-tekort kan levertraan een giftige overdosering van vitamine A veroorzaken, iets wat onmogelijk is wanneer je voedsel gebruikt voor je vitamine A-bron.

Eng spul, toch? Het is geen wonder dat sommige deskundigen pleiten dat de gefermenteerde versie van de levertraan gezonder is dan de gewone kabeljauw visolie omdat het gehalte aan voedingsstoffen veel rijker is, waardoor ons lichaam het minder efficiënt kan verwerken.

Het is natuurlijker

Lacto-gegiste verwerking is het originele middel voor de productie van levertraan…. een proces dat zeer, zeer, zeer lang duurt. Het is om deze reden dat de meeste fabrikanten begonnen zijn met de warmte- en chemische verwerking om het proces te versnellen, een proces dat vereist dat synthetische vitaminen weer aan de warmte behandelde olie worden toegevoegd. De keuze voor gefermenteerde levertraan uit de get-go geeft je dus een veel zuiverder en natuurlijker product.

Het is beter voor je

Gefermenteerde levertraan heeft niet alleen minder bijwerkingen, het heeft ook betere voordelen. Het wordt door verscheidene deskundigen geadviseerd om gefermenteerde levertraan te nemen in plaats van reguliere visolie supplementen. Veel aandoeningen van het immuunsysteem komen voort uit het feit dat je de verkeerde bacteriën in je darm hebt, dus wat dit doet is dat het de slechte bacteriën verdringt en de goede bacteriën vervangt.

LEES OOK: Voordelen van het bezit van een motorfiets