post

Het is niet nodig om uit te leggen hoe verschillend motorfietsen en auto’s zijn, aangezien het antwoord op die vraag in veel opzichten heel duidelijk is. Dat betekent echter niet dat iedereen de motorfietsen op dezelfde manier ziet, vooral niet als ze van hun auto’s houden. Sommigen willen misschien zowel een fiets als een auto hebben, terwijl anderen de “kooi” willen ruilen voor een fiets. In het tegenovergestelde spectrum zijn er ook mensen die absoluut een hekel hebben aan motorfietsen om hun eigen redenen en er nooit aan zouden denken om hun auto’s op te geven.

Voordelen van het bezig van een motor:

Ze zien er cool uit

Sommige mensen zijn het daar misschien niet mee eens, maar voor het grootste deel moet je het ermee eens zijn dat motors er best cool uitzien. En als je op een motor rijdt, zie je er net zo cool uit. Veel mensen willen een motor omdat het er gewoonweg een stuk cooler uitziet dan het rijden met de auto. Er is hier toch zeker een sterke popcultuur invloed op het spel, want meestal rijden de slechte jongens of ruige helden van films en tv-programma’s op de motor. Tegenwoordig zijn de motors niet alleen in de showrooms of tweedehands te kopen, maar kun je het ook geheel laten personaliseren door een van de beste motorfiets fabrikant ter wereld, namelijk Marcel van Hooijdonk. Ga voor meer info naar de motor website van Marcel van Hooijdonk.

Makkelijk te parkeren

Je mag dan wel van je auto houden, maar parkeren kan moeilijk zijn, vooral als je met een grote auto rijdt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat er meestal ook andere mensen zijn om rekening mee te houden. Je moet erop letten dat je geen krassen maakt op andere auto’s of andere geparkeerde chauffeurs blokkeert. Met motors is parkeren bijna nooit een probleem, omdat ze klein genoeg zijn om in de meeste ruimtes te passen.

LEES OOK: Hoe gebruik je Saxenda?

Besparing

Hoewel er enkele flinke kosten mee gebonden kunnen zijn, zijn motors over het algemeen zuiniger dan auto’s, en wel om meerdere redenen. Je bespaart bij de pomp en het eenvoudige feit dat ze een stuk kleiner zijn maakt het vrij duidelijk waarom ze zuiniger zijn. Het gaat echter niet alleen om het gas, want het onderhoud van een motorfiets is ook makkelijker dan het onderhoud van een auto. Over het geheel genomen zijn er gewoon meer manieren waarop je geld kunt besparen als het gaat om het repareren of onderhouden van je motor, zoals het lezen van reviews en het kiezen van de beste motorhefboom en andere accessoires.