We vinden dat elk kind beschikt over talenten. Leerlingen worden op onze school vanaf het begin op het spoor gezet deze talenten te ontdekken en te benutten. Zowel binnen als buiten de gewone lessen. Daarom worden er veel activiteiten georganiseerd op het gebied van kunst & media, bètawetenschap, talen en sport. Omdat elk kind zijn eigen specifieke talent bezit, willen we ook elk talent een kans bieden. We kiezen als school daarom bewust voor een brede profilering: kunst & media, bèta, versterkt talenonderwijs en sport.

BEGINNEN BIJ HET BEGIN

Met het ontdekken van talenten starten we vanaf de brugklas. Zo volgen onze leerlingen in de brugklas het vak science en kunnen ze deelnemen aan olympiades (landelijke wedstrijden voor exacte vakken). Ook na schooltijd kunnen ze actief zijn tijdens de theater- (musicalatelier), computer- en extra sportlessen (sport +). Leerlingen met talent voor de talen biedt de KSE de mogelijkheid internationaal erkende certificaten te halen voor Engels (Anglia), Frans (Delf) en Duits (Goethe).

TOPTALENTEN

Toptalenten, die school combineren met trainingen, aansluitingsprogramma’s met het vervolgonderwijs, optredens en wedstrijden, biedt onze school extra ondersteuning. Zij ontvangen begeleiding en stimulering van onze toptalentencoördinatoren.

Voor meer informatie over kunst & media, bèta, versterkt talenonderwijs en sport, klik op het menu rechts.