post

Vakantie moet een tijd van plezier en ontspanning zijn, maar het type accommodatie dat je kiest kan een belangrijke rol spelen in het succes van dat plezier en die ontspanning! Hoewel de hotelkamers lijken te beschikken over alle kenmerken van een ontspannende vakantie, geloven wij dat een verblijf in een vakantiepark veel meer de moeite waard kan zijn…. En hier is waarom.

Meer uitgerust meer gezinnen en kinderen

Hoewel je bewust moet zijn van het niveau, waar je ook verblijft, zijn vakantieparken een stuk milder als het gaat om luidruchtige kinderen, dankzij de ruimtelijkheid en het toch al bruisende buitenleven. Niet alleen is er meer ruimte voor kinderen en gezinnen om te spelen in een vakantiepark, maar er is ook meestal een aantal speeltoestellen of spelletjes beschikbaar. De vakantieparken worden meestal ontworpen met het gezin en de geest, en de voorzieningen weerspiegelen dit vaak ook.

Beter voor het budget

Tenzij je van plan bent om extra te betalen voor een familiekamer, heeft een hotel meestal weinig ruimte in vergelijking met een hut op een vakantiepark. Vakantiepark hutten geven je de ruimte en vrijheid om te ademen, zonder het gevoel te hebben dat iedereen elkaars persoonlijke ruimte oversteekt.

Betere kookfaciliteiten

Ja, in sommige gevallen zal de kookgelegenheid alleen een BBQ zijn, maar dit biedt nog steeds veel meer vrijheid bij het bereiden van maaltijden dan hotelkamers, die over het algemeen alleen een barkoelkast en af en toe een magnetron hebben. Een verblijf in een vakantiepark betekent dat je niet hoeft te leven van afhaalmaaltijden of restaurants, maar dat je in plaats daarvan je eigen maaltijden kunt bereiden en daarbij geld kunt besparen. Dit betekent ook dat je comfortabel in je pyjama kunt zitten voor een brekkie in plaats van jezelf en de familie mee te slepen naar de ontbijtruimte.

Lees ook: Bekijk de beste bezienswaardigheden in Egypte