post

Lees hieronder alles wat je moet weten over het Kratom extract voor je eraan begint.

ONDER WELKE ANDERE NAMEN IS KRATOM BEKEND?

Biak-Biak, Cratom, Gratom, Ithang, Kakuam, Katawn, Kedemba, Ketum, Krathom, Kraton, Kratum, Madat, Maeng Da Leaf, Mambog, Mitragyna speciosa, Mitragynine Extract, Nauclea, Nauclea speciosa, Thang, Thom.

WAT IS KRATOM?

Kratom is een boom. De bladeren worden gebruikt als recreatieve drug en als medicijn.

Als recreatieve drug worden de bladeren gekauwd of als thee gedronken om de stemming te verbeteren (als euforisch) en het fysieke uithoudingsvermogen te vergroten.

Als medicijn wordt kratom gebruikt voor angst, hoesten, depressie, diabetes, diarree, hoge bloeddruk, pijn, om de seksuele prestaties te verbeteren en om de symptomen van opiaatonttrekking te verminderen.

HOE WERKT KRATOM?

Kratom bevat een chemische stof genaamd mitragynine. Mitragynine werkt als opioïde medicijnen zoals codeïne en morfine om de pijn te verlichten.

ZIJN ER VEILIGHEIDSPROBLEMEN?

Kratom is MOGELIJK UNSAFE voor de meeste mensen als het via de mond wordt ingenomen. Het kan afhankelijkheid en ontwenningsverschijnselen veroorzaken wanneer het regelmatig wordt ingenomen.

Kratom kan veel bijwerkingen veroorzaken wanneer het oraal wordt ingenomen, waaronder misselijkheid, braken, droge mond, frequent moeten plassen, constipatie, agressie, hallucinaties, waanideeën en schildklierproblemen.

Mensen die regelmatig kratom gebruiken en dan stoppen met het nemen kunnen verminderde eetlust, diarree, spierpijn, spierspasmen, trillen, waterige ogen, angst, problemen met slapen of rusteloosheid, negatieve stemmingswisselingen, spanning, boosheid, nervosheid, opvliegers en koorts ervaren.

Er is ook bezorgdheid dat de kalmerende werking van kratom ervoor kan zorgen dat mensen te langzaam ademen. Dit kan mensen ervan weerhouden om genoeg zuurstof te krijgen.

DOSERINGSOVERWEGINGEN VOOR KRATOM.

De juiste dosis kratom is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de gebruiker, zijn gezondheid en verschillende andere aandoeningen. Op dit moment is er niet genoeg wetenschappelijke informatie om de juiste dosering voor kratom te bepalen. Houd er rekening mee dat natuurlijke producten niet altijd veilig zijn en dat doseringen belangrijk kunnen zijn. Volg de relevante aanwijzingen op de etiketten van de producten en raadpleeg jouw apotheker of arts of een andere zorgverlener voordat je ze gebruikt.

Lees ook: Wat zijn de voordelen van nieuwsbrieven?